28.02.2022

Το Σεπτέμβρη του 2020 νοικιάσαμε το εξοχικό μας, στην Αγία Μαρίνα Κορωπίου (περιοχή Λουμπάρδα). σε μια οικογένεια τριών προσώπων (γονείς με παιδί).

Για περίπου ένα χρόνο και παρά την πανδημία με όλα τα προβλήματά της όλα έβαιναν καλώς. Οι πληρωμές του ενοικίου κατά κανόνα γίνονταν στην ώρα τους.
Τον Νοέμβριο του 2021, ήρθε η πρώτη αδικαιοόγητη και χωρίς επικοινωνία από μέρους των μισθωτών πληρωμής του ενοικίου. Μετά από αρκετά τηλεφωνήματα και παρακάλια, πλήρωσαν μέσα Δεκεμβρίου.

Εκτοτε, δεν ξαναπλήρωσαν, παρά τις (τηλεφωνικές) επιβεβαιώσεις τους ότι "αύριο πληρώνομαι και τα βάζω" και άλλες δικαιολογίες, ή συνηθέστερα ΧΩΡΙΣ δικαιολογίες.

Αναθέσαμε σε δικηγόρο και έφυγαν πριν μερικές μέρες, αφήνοντας το σπίτι σε απίστευθα άθλια κατάσταση, αφήνοντας μας βέβαια, απλήρωτους 3 μήνες ενοίκιο, συν το νερό που τελευταία φορά πληρώθηκε περίπου αρχές του 2021.
Επιπρόσθετα μας "εφαγαν" 200 ευρώ για αγορά κλιματιστικού που δεν αγοράστηκε ποτέ!

Προσοχή!

Εχουμε βάσιμες υποψίες ότι παρότι "έφυγαν νύχτα", έχουν μετακομίσει κάπου στις γύρω κοντινές περιοχές: Βάρη, Κίτσι, Αγ. Μαρίνα, Αγ. Δημήτριο κλπ.
Προσοχή μη σας "δαγκώσουν" και σας!!!

Δείτε πώς ήταν το σπίτι (φωτογραφημένο αρχές Σεπτέμβρη 2020), όταν παραδόθηκε στους μισθωτές.

Δείτε (Link στο τέλος της σελίδας) σε τι κατάσταση βρηκαμε το σπίτι με ενα μόνο από τα κλειδιά στην πόρτα και τη γκαραζόπορτα ξεκλείδωτη...

Το σπίτι, ήδη ξεκινήσαμε την ανακαίνιση και πολύ σύντομα θα είναι ένα μπιμπελό πάλι, όπως ήταν μέχρι πρόπερσι...Πως βρήκαμε το σπίτι αφού έφυγαν... νύχτα!